Süper Lig'in 10. haftasında dün akşam Medicana Sivasspor’u 1-0 yenen Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz, takımın son iki haftada iyi mücadele ettiğini belirterek, "Kötü oynayabilirsiniz, pas hataları olabilir, futbolda her şey var. Ama kötü mücadele olmaması gerekiyor, herkesin çok iyi mücadele etmesi gerekiyor." dedi.

Mücadelenin 14. dakikasında Aatıf Chahechouhe’nin kaleci Mert’i geçip kaleye gönderdiği topu son anda çizgiden çıkartan ve arka adalesinde sertleşme nedeniyle karşılaşmanın 71. dakikasında yerini Aydın Karabulut’a bırakan milli futbolcu, maçı değerlendirdi. Önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Serdar, "İyi bir takımı yendik. Bu maç bizim için önemliydi, devam etmemiz, çıkış yakalamamız için önemliydi. Devamını getiremiyorduk, kazanıyorduk, kaybediyorduk. Bu hafta çok önemli bir maça çıktık. Sivasspor, hak ettiği yerde olmayan bir takım bana göre. İyi oynuyorlar. Geçen hafta da iyi oynadılar ama kaybettiler. Bu anlamda zor bir maç olacaktı. Çünkü onarın bizden daha çok ihtiyacı vardı. Çok hırslı çıktılar maça zaten." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ MAÇINI DÜŞÜNEREK OYUNDAN ÇIKTIM"

Ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Serdar Aziz, "İyi mücadele ettik. Biz iyi mücadele ettiğimiz sürece iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Çünkü kötü oynayabilirsiniz, pas hataları olabilir, futbolda her şey var. Ama kötü mücadele olmaması gerekiyor, herkesin çok iyi mücadele etmesi gerekiyor. Takımımız son iki haftadır iyi mücadele ediyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Önemli bir galibiyet. Taraftarımız da geldi destekledi. İnşallah bu maçın devamıyla Beşiktaş maçını da kazanıp seriyi devam ettirmek istiyoruz." diyerek şöyle devam etti:

"Arka adalem biraz sertleşti, devam etmek istedim. Ama zorlayınca daha kötü olabilirdi. Biliyorsunuz önümüzde Beşiktaş maçı var. Devam etseydim yırtılabilirdi. Çıkmak istemiyordum, oynamak istiyordum ama tuttu ayağım, oynamama engel oldu. Bu yüzden oyundan çıktım. Şimdi önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var. Tedavi alıp, arada iyi dinlenip hazır olmaya çalışacağım yine."

Son iki haftada alınan galibiyetlerin camiayı tekrar birleştireceğini ifade eden Serdar Aziz, Beşiktaş maçı ile ilgili hedeflerini de anlatırken, "Beşiktaş maçı da çok önemli. Taraftarımız da stadı dolduracaktır. Bizi iyi motive edecektir. Biz de elimizden geleni yapacağız. Bu maçın önemini bilmeyen arkadaşlarımız var. Biz de onlara anlatmaya çalışacağız. Müthiş bir atmosfer olacağını düşünüyorum ben. Bu maçı kazanıp, hem camiaya, hem herkes açısından daha da iyi bir birliktelik olacağını düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz." ifadelerini kullandı.