Süper Lig'in 19. haftasında dün kendi sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni son dakikalarda attığı iki golle yenmeyi başaran Bursaspor, ara vermeden Çarşamba günü Türkiye Kupası Son 16 tur maçında karşılaşacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

    Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman Teknik İDrektör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleşti. Oldukça soğuk bir havada yapılan çalışmada dün oynanan Gençlerbirliği maçında 11’de forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı gerçekleştirirken diğer oyuncular da antrenmanın ilk bölümünde istasyon çalışması ve 5’e 2 pas pres oyunu oynadı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise kanatlardan yapılan ortalara gol vuruşu çalışması yapıldı. Antrenman dar alanda çift kale maç ile sona erdi. Bugünkü çalışmaya kasık spazmı geçiren Şener Özbayraklı katılmadı. Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre; Şener Özbayraklı’nın durumunun bugün çekilecek olan MR sonucuna göre netlik kazanacağı belirtildi.

Bursaspor, Çarşamba günü saat:16:00’da Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı İstanbul Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.