Bursaspor, 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında yeşil beyazlı formayı giyen ve ülkesinde tedavi altına alınan Güney Afrikalı futbolcu John Leshiba Moshoeu’ya geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında kulübümüzde forma giyen Güney Afrikalı eski futbolcumuz John Leshiba Moshoeu’nun ülkesinde ağır bir hastalık geçirdiği ve hastanede tedavi altına alındığı haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Moshoeu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz." denildi.

BURSASPOR’DAN ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada Bursaspor Kulübü, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 savaş uçağının düşmesi sonucu 4 askerin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklamada, "Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin iki adet RF-4E tipi keşif uçağının düştüğü ve 4 pilotumuzun şehit olduğu haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.