Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda tek golle geçmenin sevincini yaşayan Bursaspor’da, Çek golcü Tomas Necid’in de yıldızı parlamaya devam ediyor. Çek golcü atıtğı tek golle 3 puanı getirirken kendisi de 6 maçta 7 gole imza atarak yeşil beyazlı takımın yükselişini katkı sağladı.

Ligin ilk üç haftasında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Tomas Necid, 4. haftada Gençlerbirliği’ne attığı golle takımının maçı 3-2 kazanmasını sağladı. Ardından oynanan Fenerbahçe maçında da bir gol atmasına rağmen karşılaşma 2-1 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile sona erdi.
Ligin 6. haftasında Eskişehirspor’u 2-0 mağlup eden Bursaspor’da yine Necid bir gol attı. Çaykur Rizespor karşısında 3 gol birden atan Necid, takımın ligin yenilmeyen tek takımını da yenmesini sağladı. Necid, Bursa’da oynanan Antalyaspor maçında gol atamadı ve yeşil beyazlılar 2-0 mağlup oldu.

Bir haftalık gol arasının ardından Kasımpaşa deplasmanına son dakikalarda attığı golle takımına üç puanı getiren Tomas Necid, gol sayısını toplamda 7’ye çıkarttı. Çek golcü, yeşil beyazlı takımın attığı toplam 11 golün 7’isin kaydetti.