Bursaspor, ligde yarın akşam karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını Timsah Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma 5’e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Yeşil beyazlılar daha sonra taktik çalışma yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, geçen hafta yaptığı açıklamada, Timsah Arena'da antrenman yapıp, zemini ve ışıkları test etmek istediklerini dile getirmişti.

Timsah Arena Stadı’nda ilk kez yapılan antrenmanı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkan Kemal Güler, Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Faruk Bakgör, Federasyon Temsilcisi Osman Malakçı ve Bursastore’lardan sorumlu yönetici Ahmet Eraslan izledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, antrenman öncesi takıma baklava ve çiçek takdim etti. Yeni stadyumda ilk antrenmanın hayırlı olmasını diledi ve yarın oynanacak Sivasspor maçı için başarı dileklerinde bulundu.