Bursaspor, yeni başkanın seçmek için bugün sandık başına gidiyor. Bugünü özel kılan diğer bir sebep ise 5 yıl önce 16 Mayıs 2010’da Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşıldığı gün olması.

Nilüfer Spor Salonu’nda çoğunluk aranmadan başlayan genel kurulda mevcut başkan Recep Bölükbaşı ile Timur Noyan ve Cüneyt Özkan başkanlık için yarışıyor. Kongre öncesi üç başkan adayının salona girişleri esnasında sıcak görüntüler yaşandı. Başkan adaylarından Recep Bölükbaşı yeşil üzerine beyaz, Timur Noyan lacivert üzerine beyaz, Cüneyt Özkan da beyaz üzerine yeşil yazılı renkli pusulalarla yarışacak.

5297 ÜYEDEN 3968'İ OY KULLANACAK

Kongrede Bursaspor Kulübü’nün 5 bin 297 üyesinden 3 bin 968'i oy kullanabilecek. Yönetmelik gereği yeni üye olan bin 30 kişi oy kullanamayacak. 299 kişinin ise üyelikleri askıda bulunuyor. Bu üyelerin durumu ise kongrede karara bağlanacak.

Nilüfer Spor Salonu'nda ilk kez yapılacak genel kurul için üyelere otobüs tahsis edildiği belirtildi. 14.30-17.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu'ndan kalkacak otobüslerle üyelerin genel kurula ulaşımı sağlanacak.

ADAYLARIN LİSTELERİ

Bursaspor kongresinde seçime katılan adayların listeleri ise şöyle oluştu.

RECEP BÖLÜKBAŞI’NIN YÖNETİM KURULU LİSTESİ:
Hasan Gülayan, Nihat Sapan, Mustafa Oran, Kemal Güler, Necmettin Kocaman, Hüseyin Akdemir, Ali Turan, Faruk Bakgör, Osman Malakçı, Halil Özyürek, Konur Alp Yeşil, Ahmet Bozdemir, Ahmet Eraslan, Mustafa Vardar

TİMUR NOYAN’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ:
İlhan Uslu, Sami Bilge, Sinan Topuk, İlyas Acar, İsa Altıkardeş, Hasan Erdem, Fevzi Çağlayan, İlyas Kocaefe, Adem Sakarya, Ahmet Ulutaş, Levent Karakoç, Coşkun Yavuz, Kemal Tığoğulları, Yahya Bahadır

CÜNEYT ÖZKAN’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ İSE:
Necati Özensoy, Sinan Çavun, Murat Çalıkapan, Serkan Sılacı, Ömer Keskin, Tolga Şar, Mesut Torun, Mesut Günal, Uğur Bükümcü, Birol Çil, Erdem Afacan, Ersoy Horoz, Ferhat Daysalı, İsmail Yurtoğlu.