Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen Başkan Mustafa Bozbey’i ziyarete, Bursaspor mali asbaşkanı Kemal Güler, amatör şubeler sorumlusu Halil Özyürek, yatırımlardan sorumlu asbaşkan Faruk Bakgör ile genel müdür vekili Erhan Başoğlu katıldı.

Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, "Önceki yıllarda yakaladığımız başarıları bu yıl da Ertuğrul hocamızla (Sağlam) yakalama fırsatını bulacağımıza inanıyorum. Ertuğrul Sağlam sevdiğimiz ve saydığımız bir antrenör. Bursaspor’un antrenörü olması bizi son derece mutlu etti. Kendisine ve sporcularımıza da yeni sezonda başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

BURSASPOR BURSA’NIN ÇİMENTOSU VE MARKASI

Bursaspor’un, Bursa’nın bir çimentosu ve marka değeri olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, "Biz bu kentte Bursaspor’un en fazla yanında olan kurumlardan bir tanesiyiz. Özlüce’ye saha yapıyoruz ama onun haricinde almış olduğumuz locayla da önemli bir destek sağlamış oluyoruz. Bu konuda da Bursaspor localarla birlikte daha iyi transferler yapma imkanı elde edecektir." şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi’nin desteklerini her zaman gördüklerini ifade eden Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler de yaptığı açıklamada, "Seyirciyi su olarak, dinamikleri de demir olarak düşünürsek, sağlam bir çimentoyla Bursaspor çok daha iyi yerlerde olacaktır. Yardımlarınızı fazlasıyla görüyoruz. Sizler Bursa’nın gülen yüzüsünüz. Bursaspor’a verdiğiniz desteklerden dolayı Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Bursaspor Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum." dedi.

Yeni yapılan stadyumun da dünyadaki ender statlardan biri olduğunu bildiren Güler, "Sanayicilerimiz, iş adamlarımız ve sivil toplum örgütlerinin burada olması, bu çimentoya destek vermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.