Süper Lig’in 2. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da, sakat oyuncuların takıma dönmemesi teknik heyeti düşündürüyor.
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü Timsah Arena Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 4’e 2 pas pres çalışması gerçekleştirdi. Ardından çift kale maç çalışması gerçekleştiren Timsah’ın antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi.
Hamzaoğlu sakatlar ile ilgili bilgi aldı
Sakatlıkları süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Tomas Sivok ve Furkan Özçal’ın katılmadığı antrenmanda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, kulüp doktoru Hakan Ayaz’dan sakat oyuncuların son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Daha önce ligin ilk haftasına yetişeceği açıklanan Deniz Yılmaz’ın henüz takımla birlikte antrenmanlara çıkmaması ve Tomas Sivok ile Furkan Özçal’ın da sahalara ne zaman döneceğinin belirsiz olması teknik heyeti düşündürüyor.
Bursaspor, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.