Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeni sezon öncesi henüz 4 bin 700 adet kombine satıldığını belirterek, taraftarlara destek çağrısında bulundu.
Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da, Başkan Ali Ay’ın yanı sıra İkinci Başkan Ali Ademoğlu, yöneticiler Yüksel Çolak, Sezer Sezgin, Fatih Pulat ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, kampı takip eden basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Yeni sezon öncesi açılış töreni yapmayı düşünmediklerini ifade eden Başkan Ali Ay, stadyumdaki eksiklikler için 40 kişilik bir ekibin yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini dile getirdi.
Localar yeni sezona yetişecek
Timsah’ın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı itibariyle maçlarını oynamaya başladığı Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda (Timsah Arena) yer alan 75 adet locanın yeni sezon öncesi tamamının bitirilmesi konusunda söz aldığını ifade eden Başkan Ali Ay, taraftarlardan ve sanayicilerden loca almaları yönünde destek çağrısında bulundu.
Bursaspor Koleji geliyor
Öte yandan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ile kampa gelmeden önce görüştüklerini ifade eden Başkan Ay, Bursaspor Koleji’nin yapımı için gelecek hafta protokol imzalanacağını duyurdu. Kolejin Nilfüer ilçesinde yapılması öngörülüyor.
4 bin 500 adet kombine satıldı
Fiyatları 250 TL ile 2 bin TL arasında değişen kombinelerden yeni sezon öncesi henüz 4 bin 700 adet satıldığını dile getiren Başkan Ay, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını kapsayan kombine biletlere daha fazla ilgi beklediklerini de dile getirdi.