Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da, golcü oyuncu Sercan Yıldırım dizinde ve üst adalesindeki ağrı sebebiyle antrenmanı yarıda bıraktı.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından 6’ya 3 kontrol pas oyunu gerçekleştiren Bursaspor, çalışmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.
SERCAN YILDIRIM TAKIM ARKADAŞLARINI GÜLDÜRDÜ
Antrenman öncesi dün 26 yaşına giren golcü isim Sercan Yıldırım’ın saha kenarında doğum günü kutlandı. Mumları üflediği sırada, ’İnşallah hep birlikte başarıyı elde ederiz’ diyen yıldız ismin pastanın ilk dilimini Hamza Hamzaoğlu’nun yardımcısı Yıldırım Uran ile birlikte yemesi gülüşmelere neden oldu.
ANTRENMANI YARIDA BIRAKTI
Golcü oyuncu Sercan Yıldırım, antrenmanın ilk yarım saatlik bölümünde sol dizinde ve üst adalesinde yaşadığı ağrı sebebiyle antrenmanı yarıda bırakarak, çalışmalarını salonda sürdürdü.
TİMSAH TAM KADRO ÇALIŞTI
Antrenmanda bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Serdar Aziz ve Balazs Dzsudzsak da takımla birlikte çalıştı.
Yeşil-beyazlılar, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.