Süper Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti. Kafileyi, Özlüce Tesisleri'nden Başkan Recep Bölükbaşı, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan, Federasyon ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt ve kulüp personeli uğurladı.

SERDAR AZİZ VE CİVELLİ YOK

19 futbolcunun bulunduğu kafilede, tedavisi devam eden Renato Civelli ile gribal enfeksiyon geçiren Serdar Aziz yer almadı. Genç defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy, galibiyet hedeflediklerini belirterek, “Her ne kadar puan durumu kötü olsa da her takım için zor bir deplasman. Bizim hedefimiz hem kupa hem de ligi 4.sırada bitirmek. Bunun içinde maçı kazanmamız lazım. Puan kaybı yapmamız lazım. Telafi olmayan haftalara geldik. Herkes Kasımpaşa maçına motive olmuş durumda. İnşallah istediğimizi alırız.”

HARUN: DAHA HER ŞEY BİTMEDİ

Kaleci Harun Tekin ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Zorlu bir karşılaşma olacak. Maça iyi hazırlandık. Bizim için çok önemli. Karşımızda iyi bir ekip var. Bireysel yeteneği yüksek çok iyi oyuncuları var. Üç puanı alıp dönmek istiyoruz. Fenerbahçe maçını artık unuttuk. Onun rövanşı var. Daha her şey bitmedi.”

BAKAMBU: KAZANIP DÖNECEĞİZ

Kasımpaşa takımına saygı duyduklarını belirten Cedric Bakambu da, “Çok zor bir karşılaşma olacak. Karşı takıma saygı duyuyoruz. İyi bir ekip. Maça en güzel şekilde hazırlandık. İnşallah kazanıp, Bursa’ya döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Brezilyalı forvet Fernandao ise, “Çok çalışarak güzel bir hafta geçirdik. Kasımpaşa karşısına çıkıp alabileceğimiz en iyi sonucu alacağız.” dedi.