Süper Ligin 30. haftasında Kardemir Karabükspor’u 7-1 gibi farklı bir skorla yenerek Avrupa hedefine emin adımlarla yürüyen Bursaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, dördüncülük hedefine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
    Ozan Tufan’ın yokluğunda orta alanda görev alan Bekir Yılmaz, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, “En gollü galibiyetimizi aldık. İhtiyacımız olan bir üç puandı. Onlarında puana ihtiyacı vardı ama daha çok isteyen kazandı. İyi bir takımız, bunu sahaya yansıttığımızda da böyle bol gollü galibiyetler alıyoruz. Hedefimiz dördüncülük ve buna emin adımlarla ilerliyoruz. Başta annem olmak üzere bütün annelerin anneler günü kutlu olsun. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz.” dedi.

BAKAMBU: KALAN 4 MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ
    Karşılaşmada bir gol kaydeden Bakambu ise her açıdan çok güzel bir maç çıkardıklarını söyledi. Bakambu, “Taraftarlarımıza 7 gol izletmenin zevkini tattık. Önümüzdeki maça da bu özgüvenle çıkacağız. Hazırlıklarımızı yapacağız. Bir sonraki maç bizi bekliyor. Böyle bir skor beklemiyorduk tabi ki ama bazen böyle olur. Bizim için, güvenimiz açısından çok güzel oldu. Hedefimiz kalan 4 maçı da kazanmak. Ligi olabildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var.” diye konuştu.