Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bölükbaşı, dünyaca ünlü oyuncu Ronaldinho’yu transfer etmek için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

    Cihan Haber Ajansı Muhabiri'nin sorularını cevaplayan Başkan Bölükbaşı, önümüzdeki sezon açılışı yapılacak 45 bin kişilik Timsah Arena Stadyumu’nu Ronaldinho ile açmak istediklerini söyledi. Meksika ekibi Queretaro forması giyen 35 yaşındaki Brezilyalı Yıldız'ın Yeşil-beyazlı kulübe her konuda katkı sağlayacağını belirten Bölükbaşı, oyuncunun aynı zamanda ağabeyi olan menajeri ile görüşmeler yapıldığını kaydetti.

BÖLÜKBAŞI: KOMBİNE SATIŞLARIMIZ, BİLET SATIŞLARIMIZ ARTAR

    Yıldız oyuncunun yaşı ile ilgili eleştirilere cevap veren Bölükbaşı, şunları dile getirdi:
    “Şuanda menajeri ile görüşüyoruz. Ben düşünüyorum, onunla ilgili çalışma yapıyoruz. Yaşı önemli değil. Yıldız oyuncu sonuçta, kombine satışımız artar, kulübün marka değerine katkısı olur, dünyada ismimiz gündeme gelir. Şuanda bile bütün dünyada Bursaspor ismi duyuluyor. Forma satışlarımız mutlaka artar. Biz 45 bin kişilik stadı nasıl dolduracağız. Şuan bile burayı dolduramıyoruz.”
    Meksika'nın Queretaro takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Ronaldinho’nun, bu sezon 17 resmi maçta 3 golü 3’te asisti bulunuyor.