Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 1-0 yenerek dördüncülük yarışını sürdüren Bursasporlu futbolcular, Avrupa kupalarına katılma iddialarının devam ettiğini söyledi.

Yeşil-beyazlıların başarılı kalecisi Harun Tekin, üç puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, şunları dile getirdi: “Bu maçta tempomuz yoktu. 3 gün önce Fenerbahçe ile oynamıştık. Hep aynı kadro ile oynadığımız için takımımız biraz yorgundu. Haftaya da inşallah maçımızı kazanıp, Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Sezona baktığımızda genellikle iyi performanslarla güzel galibiyetler aldık. Ufak kırılma maçlarını alsaydık çok daha iyi konumda olabilirdik. Bu sene hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası'nı almak ve Avrupa'ya gidebilmek. İnşallah seneye hedeflerimiz daha da büyük olacak.”

JOSUE: HEDEFLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Tecrübeli orta saha oyuncusu Filipe Josue ise hedeflerinin devam ettiğini söyledi. Josue, “Açıkçası alışık olduğumuz tarzda bir maç değildi. Karşı takımdan üstündük ama istediğimiz gibi oynayamadık. Ancak 3 puanı almak önemliydi. Önümüzdeki karşılaşmayı da kazanıp rakiplerimizin oynayacağı müsabakaların sonuçlarını bekleyeceğiz.”

ŞAMİL: DÖRDÜNCÜLÜK İDDİASI DEVAM EDİYOR

Civelli’nin yokluğunda defanstaki başarılı oyunu ile alkış alan Şamil Çinaz da şöyle konuştu: “Ligin sonuna geldik. Dördüncülük iddiası devam ediyor. Bunun için kazanmak zorundaydık. Kazandığımız için sevinçliyiz. Daha da iyi futbol oynayabilirdik. Burada önemli olan 3 puandı, onu aldık. Pozisyonlara girdik. Son vuruşlarda konsantre eksikliği vardı. Önümüzde 2 maç var. 2 mücadeleyi kazanıp ligi iyi bitirmek istiyoruz. İkinci yarının tamamında stoper olarak oynadım. Sıkıntı yok. Bu hafta sonu Torku Konyaspor maçımız var. Çok önemli. Onu aldıktan sonra kupa finalinde Galatasaray mücadelesine konsantre olabiliriz."

ENES ÜNAL: KONYA’YI YENİP KUPA FİNALİNE MORALLİ ÇIKMAK İSTİYORUZ

Bursaspor’un genç golcüsü Enes Ünül ise “Her karşılaşmayı kazanmak için çıkıyoruz. Son zamanlarda deplasmanda maç kazanamıyorduk. Bu durum biraz da olsa üzerimizde bir baskı oluşturuyordu. Kazandığımız için mutluyuz. Haftaya da Torku Konyaspor'u yenerek, kupa finaline en iyi şekilde ve moralle çıkmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.