Bursasporlu futbolcular, ligde Galatasaray’la 2-2 berabere kaldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

    Başarılı orta saha oyuncusu Şamil, İstanbul'da alınan sonuçla ilgili şunları dile getirdi: “İlk 15 dakikada 4 tane net gol pozisyonundan yararlanamadık. Yenik duruma düştükten sonra öne geçtik. Talihsiz bir şekilde penaltıdan gol yedik. İki puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Bizim hedefimiz üst sıralar. Kendimize güvenen iyi bir takımız. Sezon sonuna kadar en iyi sonuçlar alarak nerede olacağımız göreceğiz.” diye konuştu.

BEKİR: TARAFTARIMIZA ÜÇ PUAN HEDİYE ETMEK İSTERDİK

Bekir Yılmaz ise her iki takım oyuncularını da tebrik ederek, “Üstün mücadele ortaya koyduk. Biz oynadığımız oyundan keyif almaya çalışıyoruz. İlk yarı çok pozisyon bulduk. Konsantre eksikliğinden kalemizde gol yedik. Daha sonra maçı lehimize çevirdik. Skoru 3-4 yapabilecek pozisyonları da bulduk ama maç penaltı ile 2-2 oldu. Son bölümde eksik kalınca skoru korumaya çalıştık. 10 kişiyken bile Fernandao ile pozisyon bulduk. Taraftarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı.” dedi.

FERNANDAO: KÜÇÜK DETAYLAR SONUCU BELİRLEDİ

Galatasaray’a bir gol atan ve birçok pozisyonu değerlendiremeyen Fernandao ise şunları ifade etti:
     “Galatasaray maçları her zaman güçtür. Onların evinde oynuyorsunuz. Maçın büyük çoğunluğunda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Galibiyet için savaştık. Küçük detaylar maçın sonucunu belirlerler, bugün de böyle oldu. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.”
    Kendi performansını da değerlendiren Fernandao, “Sahada verebildiğim her şeyi vermek isterim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tam olarak yüz 100 durumda değilim. Hala performansımın üstüne koyabilirim. Gelişebilirim. Umarım ilerleyen dönemde takıma daha fazla katkı verebilirim.” diye konuştu.