Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 2-0 yenerek Avrupa iddiasını sürdüren Bursaspor'da futbolcular şimdiden Fenerbahçe maçını düşünmeye başladı. Oyuncular, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi yenerek finale çıkmak istediklerini kaydetti.

Yeşil beyazlı takımın başarılı oyuncusu Emre Taşdemir, Gaziantepspor maçını sıcak havaya rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Daha da farklı olabilirdi. Bu sene, adaptasyon süreci benim için. Her geçen maç benim için tecrübe oluyor. Daha da üstüne koyarak gitmek istiyorum." dedi.

Kupada Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Emre, "Bizim için çok önemli bir maç. Bu sezonun simgesi. İnşallah en iyi sonuçla geliriz." ifadelerini kullandı.

BAKAMBU: SONRAKİ TURA YÜKSELMEYİ BAŞARABİLİRİZ

Golcü oyuncu Cedric Bakambu ise güzel ve zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Hava çok sıcaktı. Elimizden geleni yaptık. Üç puanı aldığımız için, taraftarlarımızı mutlu ettiğimiz için mutluyuz. Benim golüm de güzel oldu. Josue çok güzel bir pas attı. Ben de boğuşarak kaleci ile karşı karşıya kaldım. Benim gol atmamdan çok Bursaspor’un başarılı olması önemli. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Zor olacak. Çok önemli bir karşılaşma olacak. Hiçbir şey imkansız değil. Biz bu güce sahibiz. Bunu ortaya koyarsak sonraki tura yükselmeyi başarabiliriz." diye konuştu.

HARUN TEKİN: FENERBAHÇE’YE ODAKLANMALIYIZ

Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin ise her iki takımın oyuncularının da sıcak havaya rağmen çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu dile getirerek, "Kazandığımız için mutluyuz. Geçen hafta puan kaybetmiştik. Avrupa ligi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama bu maçı unutup, önümüzdeki Fenerbahçe maçına odaklanmamız gerekiyor. Avantaj onlarda görünüyor ama biz elimizden geleni yapacağız. Oradan iyi bir sonuç almak istiyoruz." şeklinde konuştu.