Bursasporlu oyuncular Şener Özbayraklı ve Filipe Josue, geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldıkları ağır mağlubiyeti kendilerine yakıştıramadıklarını söyledi. Futbolcular, bu hafta sonu oynayacakları Kardemir Karabükspor’u yenerek kaybettikleri puanları telafi edeceklerini ifade etti.

Bursaspor’un yıldız futbolcuları Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Portekizli futbolcu Filipe Josue, özel bir mağazada taraftarla buluştu. Düzenlenen imza töreninde gazetecilerin sorularını cevaplayan futbolcular, bu hafta sonu oynayacakları Kardemir Karabükspor müsabakasını değerlendirdi.

ŞENER: BİZİM İÇİN AĞIR BİR DARBE OLDU

Sarı kart cezası nedeniyle Karabükspor maçında forma giyemeyecek olan Şener Özbayraklı, geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldıkları 5-3’lük mağlubiyet için, şunları söyledi: “Geçen hafta çok kötü bir mağlubiyet aldık. Bizim için ağır bir darbe oldu. Ama bizim bir hedefimiz var, ligde dördüncülüğü hedefliyoruz. Rakibimizin durumu şuan çok iyi değil ama kalma mücadelesi veriyorlar. Bizim de dördüncülük mücadelemiz var. 5 maçımız kaldı. Her maçı kazanıp, cezamız var, onu bitirmek için bu kupalara gitmemiz gerekiyor. İnşallah dördüncü bitiririz. Zor maç ama iyi mücadele eden, hak eden kazanır inşallah.”

JOSUE: KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK

Portekizli orta saha oyuncusu Filipe Josue ise geçen hafta kendilerine yakıştıramadıkları bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Bu kadar gol yiyerek kaybetmeye alışık değiliz. Bizim takımımız genelde kazanmaya alışkın. Eğer olabildiğimiz en üstte bitirmek istiyorsak ki hedefimiz bu, bu tarz maçlarda kaybetme lüksümüz yok. Kaybettiğimiz bu puanları geri alabilmek için cumartesi günü kazanmak istiyoruz, başka bir şey düşünmüyoruz. İlk 11’den üç arkadaşımız bizimle olamayacak ama eminim ki onların yerine oynayacak arkadaşlarımız da takıma en büyük katkıyı sağlayıp kazanmamızda büyük pay sahibi olacaklardır.” diye konuştu.

“KUPADA ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR”

Josue, Türkiye Kupası’nda şanslarının devam edip etmediği sorusuna ise, şu karşılığı verdi: “Bence şansımız devam ediyor. İyi bir şansımız var. Çünkü orada da 90 dakika, aynı şartlarda oynayacağız. Geçen hafta Balıkesirspor gibi üretkenliği çok yüksek olan bir takımın orada 3 gol atabildiğini gördük. Aslında bu biraz bizim moralimizi düzeltti. Biz yapabiliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bence şansımız hiç de azımsanacak derecede değil.”