Bursaspor’da uzun bir aradan sonra forma şansı bulan Sercan Yıldırım, Erdem Özgenç ve Aydın Karabulut, ligde dün akşam Sivasspor’a karşı alınan 1-0’lık galibiyeti değerlendirdi.

İki haftadır galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyen Sercan Yıldırım, "Bir seri yakalamak istiyoruz. Şimdi seçimden dolayı bir ara var, bu arayı iyi değerlendirip Beşiktaş maçını da kazanmak istiyoruz. Bursaspor artık üst sıralara oynayan, şampiyonluğu zorlayan bir takım. Bu seneki hedefimiz de üst sıralar, belki şampiyonluğa oynamak. Bugün de iyi mücadele ettik. Taraftarlara da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

ERDEM: 7 MAÇTIR OYNAMIYORDUM

Advincula’nın sakatlığı nedeniyle sağ bekte görev olan Erdem Özgenç ise yaptığı açıklamada, "Çok iyi oynayamadık ama iyi mücadele ettik. 5 günde 2 galibiyet aldık, 6 puan yaptık. İnşallah böyle devam eder. Şimdi kendimizi daha iyi adapte edip Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Büyük bir camiayız, büyük bir taraftarımızı var, büyük bir kulübüz. Buna yakışır şekilde sahada oynamaya çalışıyoruz. İnşallah bu seri devam eder. Ben de 7 maçtır oynamıyordum. Bizim takımımızda performans açısından giren çıkan aynı oynar, büyük bir takımız. Kimin oynadığı önemli değil, önemli olan üç puan alabilmek. Takımımıza, camiamıza yakışır şekilde performansımızı gösterebildiysek ne mutlu bize." diye konuştu.

AYDIN: GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

Karşılaşmanın 71. dakikasında sakatlanan Serdar Aziz’in yerine oyuna giren Aydın Karabulut, "Zor bir maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuna sonradan girmek her zaman zordur. Bir de 0-0’ken gol atınca, onların baskısı geldi. Zor oldu ama üç puan aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah Beşiktaş maçını da alırız, çalışacağız." dedi.