Gol kralı Fernandao ve sağ bek oyuncusu Şener’i Fenerbahçe’ye kaptıran Bursaspor’da yaprak dökümü sürüyor.

Yeşil-beyazlı takımın yıldız oyuncuları Volkan Şen, Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Şamil Çinaz da transferde en fazla adı geçen oyuncular arasında yer alıyor. Bu oyuncular için Yeşil-beyazlı takıma birçok kulüpten transfer tekliği geldiği biliniyor.

VOLKAN ŞEN BELİRSİZ

Bursaspor’da Şenol Güneş yönetiminde performansı üst seviyelere çıkan Volkan Şen’i Fenerbahçe’nin ısrarla istediği öğrenildi. 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Volkan Şen için Bursaspor’un 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği iddia edildi. Volkan için Galatasaray’ın da girişimlerde bulunduğu belirtildi.

ŞAMİL BEŞİKTAŞ’A MI?

Geçtiğimiz sezon başarılı bir oyun ortaya koyan Şamil Çinaz da transferin ilk sıralarında yer alıyor. Beşiktaş’la anlaşan Teknik Direktör Şenol Güneş’in, eski öğrencisini istediği, Bursaspor yönetimiyle önemli ölçüde anlaşıldığı ifade edildi.

OZAN TUFAN’A AVRUPA’DAN TEKLİF YAĞIYOR

Genç yetenek Ozan Tufan için ise yurt içi ve yurt dışından teklifler geliyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un istediği başarılı oyuncu için Avrupa’dan da teklif yağıyor. Özellikle Atletico Madrid ve İtalyan devi Roma’nın istediği oyuncuyu Bursaspor yönetimi bırakmak istemiyor.

SERDAR AZİZ’İ GALATASARAY İSTİYOR

Bursaspor, performansı ile milli takımın da vazgeçilmezleri arasında yer alan başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz’i elinden kaçırmak istemiyor. Yıldız oyuncuyu Galatasaray talip oldu. Bursaspor yönetimi ise yapılan tüm tekliflere şimdiye kadar olumsuz yanıt vermişti.

Bursaspor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise giden oyuncuların yerlerini doldurmaya çalışıyor. Beşiktaş’tan Tomas Sivok’u alan yeşil-beyazlı kulüp, Erdem Özgenç ve Sedat Berisha’yı da renklerine bağladı. Golcü arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, kaleci Mert Günok’tan da cevap bekliyor.