Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Bursaspor’un genç yeteneği Emre Taşdemir, yeşil beyazlı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Sol bek ve sol açık oynayabilen başarılı futbolcu, Bursaspor resmi yayın organı Bursaspor Dergisinde yer alan açıklamasında, yeşil beyazlı kulüpteki hayalini açıkladı. Bursaspor’un bir kez şampiyon olduğuna dikkat çeken Emre Taşdemir, şunları dile getirdi:

"Tekrar onu yaşayabilecek bir potansiyelimiz var. Yeni stadyumumuz da yapılıyor. En büyük hayalim Bursaspor formasıyla o başarıyı yeniden yaşamak ve zafer fotoğraflarında yer almak. İyi performansımı sürdürüp ileride Avrupa’da oynamakta istiyorum. Şampiyonluğun oluşunda en önemli pay sahibi olan Ertuğrul Sağlam ile çalışmak büyük mutluluk. Bana tecrübe katacak."

"SABIRLA BEKLEDİM"

Oynadığı bölgelerde forma rekabetini değerlendiren Emre, "Aziz Eraltay ağabey gerçekten iyi bir performans gösterdi. Bana da bir gün şans geleceğini tahmin ediyordum. Bu yüzden devamlı çalışarak kendimi hazır tuttum. Sabırla bekledim. O şans geldiği zaman da iyi kullandığımı ve iyi performans sergilediğimi düşünüyorum. Her maç, her antrenman benim için tecrübe oluyor. Beklerken sabretmeyi öğreniyorsun. İşine olan bağlılığın artıyor. Bu da iyi performans sergilemenize neden oluyor." ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYI BEKLİYORDUM"

Yetenekli futbolcu, milli takıma seçilmesi konusunda ise "Milli takım her futbolcu gibi benim de hedeflerimden bir tanesiydi. Çok büyük gurur ve mutluluk duydum. Milli takıma çağrılmayı bekliyordum. Hem çağrılmak hem de forma şansı bulmak paha biçilemez bir duyguydu. Bu şansı kulübüm sayesinde yakaladığımı düşünüyorum. Küçükken televizyondan izlediğim ağabeylerimle aynı ortamda olmak tarif edilemez mutluluk. İlk gün çok heyecanlandım. Ancak kampta 5 Bursasporlu vardı. Hocalarım ve diğer ağabeylerim de beni çok güzel karşıladı. Kısa sürede heyecanımı üzerimden attım." diye konuştu.

Bursaspor’un her zaman zirveye oynayacağını vurgulayan Emre Taşdemir, taraftarlara da çağrı yaparak, "Yeni sezonda da Bursaspor’un hedefi her zaman olduğu gibi zirve olacaktır. Taraftarlarımı bizi yalnız bırakmasınlar. Taraftarımız takımımızın arkasında durduğu, sonuna kadar desteklediği zaman beraberinde şampiyonluk geldi. Bunu yeniden yaşamamız için onlara çok ihtiyacımız var." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.