Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarının ikinci etabına bugün saat 18.00’de Almanya’nın Bielefeld kentinde başlayacak.

Sezonun 14 günlük ilk hazırlık kampını Ramazan Bayramı öncesi Özlüce Tesisleri’nde tamamlayan yeşil beyazlılar, 3 günlük iznin ardından bugün Almanya’ya hareket etti. Takım otobüsüyle sabah saatlerinde Güzelyalı Feribot İskelesine gelen Başkan Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, teknik ekipten Ersel Uzgur ve futbolcu Jorguera, feribotla İstanbul’a hareket etti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile diğer yerli futbolcular, kafileye İstanbul’dan dahil olacak. Yabancı oyuncular ise takıma Almanya kampında katılacak.

Bursaspor, 11 gün sürecek Almanya kampında Residance Klosterfozte Otel’de konaklayacak, 4 hazırlık maçı yapacak. İlk olarak 23 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de Almanya dördüncü lig ekiplerinden Röjdinghausen ile oynayacak. 25 Temmuz’da saat 17.00’de Almanya’nın köklü ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya gelecek. 28 Temmuz’da Gençlerbirliği, 30 Temmuz’da da Wolfsburg ile oynayacak.

Yeşil-beyazlılar, 31 Temmuz’da Türkiye’ye dönecek.