Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Fransa 2. Ligi ekiplerinden Stade Brest 29 takımından transfer edilen stoper Vieux Yaya Sane de ilk antrenmanına çıktı.
Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde, kısa koşuların ardından, gruplar halinde koşular yapıldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmanın son bölümünde ise yeşil-beyazlı futbolcular ilk kez topla buluştu.
Antrenmanda 2016 Avrupa Şampiyonası’nda yer alması sebebiyle daha sonra takıma dahil olacak Harun Tekin, Tomas Sivok, Tomas Necid, Balasz Dzsudzsak’ın yanı sıra kendilerine kulüp bulması söylenen kaleci Mert Günok ve Bakaye Traore yer almadı.
Vieux Yaya Sane antrenmanda
Bursaspor’un Fransa 2. Lig ekiplerinden Stade Brest 29 takımından transfer ettiği defans oyuncusu Vieux Yaya Sane, bugün Bursa’ya gelerek, takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
Dame Guaye denenmeye alındı
Öte yandan scout ekibi tarafından denenmeye alınan ve dün takımla birlikte çalışan Demokratik Kongolu Meschak Elia’nın ardından bugün de Senagalli forvet oyuncusu Dame Guaye antrenmana katıldı. Bu oyuncular, Bursaspor ile birlikte Avusturya kampına katılacak.
Yeşil-beyazlılar, akşam saat 19.00’da basına açık olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.