Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, “Bence daha iyi oynayabilirdik. Ama biraz da Barış hoca buna müsaade etmedi. Büyük sahada büyük seyirci önünde etkilendi” dedi.
Ligin 28. Haftasında Bursaspor’un Beşiktaş’a 3-2’lik skorla mağlup olduğu maçın ardından yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun ceza alması sebebiyle müsabakayı yardımcı antrenör Fuat Buruk değerlendirdi.
“PENALTI BİRAZ AĞIRDI”
Fuat Buruk, “Hamza hocanın selamı var. İkidir ceza alıyor. Hedefi olan bir takımız ve kazanmak için geldik. Çok güzel bir stat atmosfer çok güzel. Gol atmak istiyorduk ama oyunun ilk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Golü bulduk beraberliği sağladık ve ilk yarı da öyle bitti. İkinci yarı istediklerimizi yapamadık. Penaltı biraz ağırdı. Bizi etkiledi. 3-2’ye geldikten sonra önde etkin olduk. Bence daha iyi oynayabilirdik. Ama biraz da Barış hoca buna müsaade etmedi. Büyük sahada büyük seyirci önünde etkilendi. Beşiktaş’ı kutluyoruz. Bizden çok daha iyiydiler. Ama böyle bir penaltı verilmeyebilirdi” ifadelerini kullandı.
“BİZİM HEDEFİMİZ VAR”
Fikret Orman’ın ‘Hamza hoca enteresan istekliydi’ sözlerinin hatırlatılması üzerine Buruk, “Başkanımızın bunu niçin söylediğini idrak edemiyorum. Talihsiz bir açıklama tabii ki istekli olacak. Her rakibi yenmek için oynuyoruz. Bizim hedefimiz var. Avrupa hedefimiz var. Niye olmasın daha 6 maç var. İnsanların yaşadıkları psikoloji değişebilir. Karakterleri değişmiyor. Kiminle oynarsa oynasın kazanmak için geliyoruz. Başkan ne kadar şampiyon olmak istiyorsa biz de o kadar çok kazanıp Avrupa’ya gitmek istiyoruz” diye konuştu.