Eczacıbaşı VitrA'nın başarılı oyuncusu Büşra Cansu, bir kupa ile daha dünya şampiyonu olarak sezonu bitirmek istediklerini söyledi.

2015 Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, yarı finalde ev sahibi Volera Zürih’i, 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Karşılaşmanın ardından Büşra Cansu açıklamalarda bulundu. Zorlu bir karşılaşma olduğunu belirten Cansu, "İlk iki set biz beklemediğimiz kadar iyi oynadık. Biraz arayı aşarak rahat başladık diyebiliriz. Tabi onlarda ev sahibi bırakmak istemedi. Gerçekten başa baş çok güzel bir mücadele oldu. Finale de bence hak ederek gidiyoruz." diye konuştu.

Motivasyonları hakkında ise tecrübeli oyuncu, "Motivasyonumuz bugün ile birlikte tam seviyede. Üzerimizde sezonun yorgunluğu var hala da. Ama bu maçtan sonra o yorgunluk gitti. Şimdi bir tane daha kupa alıp sezonu öyle kapatmak istiyoruz. İnşallah bir kupa ile daha dünya şampiyonu olarak bitiririz." dedi.

Turuncu lacivertli bir diğer oyuncu Asuman Karakoyun ise çok mutlu olduğunu kaydederek, "Zaten hedefimiz buraya gelirken de şampiyon olmaktı. Bu hedef için çok yakınız. Şampiyınlar Ligi'nden sonra sonra biraz düşüş yaşamıştık. Bu turnuva bizim için güzel bir yükseliş anı. Artık sezon sonuna geliyoruz. İnşallah çok güzel bitirip apoletimizi takmak istiyoruz." dedi.

Son olarak ise Karakoyun, finalde karşılarına çıkacak takımı geçerek kazanmak istediklerini ifade etti.