Büyük Antalyaspor Derneği, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi henüz görevde olan Antalyaspor Yönetimi’ni eleştirdi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yönetiminin geçen hafta olağanüstü kongreye gitme kararı aldıklarını ve aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Mustafa Türker, Dernek Yönetim kurulu adına açıklama yaptı.
Görevdeki Başkan Gültekin Gencer ve yönetimi eleştiren Türker, “Bazı futbolcuların sözleşmelerinde düzeltme adı altında maaşlarının artırıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Hali hazırda sözleşmeleri devam eden bu futbolcuların alacakları öteleme yapılarak ücretlerine yapılan artış yüzde 50’leri bulmaktadır. 30 Haziran’da kongre yapma kararı almış bir yönetim kurulunun, kulübümüz için hayati sayılabilecek ve mali açıdan büyük yükler getiren bu kararları almasını etik bulmuyoruz" dedi.
Antalyaspor Derneği Başkanı Mustafa Türker şöyle devam etti:
“Kongre kararı alındıktan sonra yapılan tüm iyileştirme sözleşmelerini imzalayan futbolcuların dikkatini de çekmek isteriz. Diğer taraftan konuşmama kararı aldığını açıklayan sayın başkanın yazılı açıklamalarda bulunarak gündem yaratma çabası içerisine girmesini de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu kararları alan başkan yönetimi ve profesyonel kulüp çalışanlarını yakın takipteyiz ve gereken tepkimizi de her platformda vermekten çekinmeyeceğiz. Sayın başkan ve yönetimine çağrımız, aldıkları kongre ve suskunluk kararının arkalarında durmaları ve takım ile ilgili verilecek olan tüm kararları yeni seçilecek yönetim kuruluna bırakmalarıdır. Bilinmesini isteriz ki yönetimlerin doğru icraatlarında yanında olmak, yanlış işlerinde de sonuna kadar karşısında ve sıkı takipçisi olmak derneğimizin esas prensibidir.”