Türkiye’nin dünya sıralamasındaki en iyi 2 kadın tenisçisi Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu TEB BNP Paribas İstanbul Cup turnuvaya ana tablodan wild card ile katılacaklar.

2015 TEB BNP Paribas İstanbul Cup bayanlar tenis turnuvasına ana tablodan ve elemelerden katılacak milli tenisçilerin wild card kararları TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın resmi web sayfasından açıklandı.

BÜYÜKAKÇAY 108, SOYLU 234. SIRADA

Bu yıl Çağla Büyükakçay 108 ve İpek Soylu 234 ile kariyerlerinin en yüksek sıralamasına yükseldiler. Çağla Büyükakçay daha önce WTA kategorisi bir turnuvada çeyrek final oynayarak büyük bir başarıya imza atmıştı ve şimdi de Garanti Koza Arena'da daha büyük başarılar için mücadele edecek. 2015’te yüksek sıralamalı oyunculara karşı galibiyetleri bulunan İpek Soylu, İstanbul’da ilk WTA ana tablo galibiyeti için korta çıkacak.

Melis Sezer, Ayla Aksu ve Berfu Cengiz 2015 TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a eleme fikstüründen wildcard ile katılacaklar. Türkiye Fed Cup Takımı oyuncusu olan Melis Sezer bu sene 3. kez TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ını oynayacak. Ayla Aksu 2015 sezonunda sıralamasında hızlı bir yükseliş gösterirken kariyerinin ilk profesyonel ITF turnuvasını kazanmış bulunuyor. Berfu Cengiz ITF gençler sıralamasında ilk 100 oyuncu arasına girerek bu hafta Wimbledon Gençler turnuvasının elemelerine katılmaya hak kazanmıştı.

Tüm tenis severleri, 19-26 Temmuz 2015 tarihlerinde, TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta büyük başarılara imza atmaya hazır olan Türk oyuncularını desteklemeye davet eden yetkililer, Garanti Koza Arena’nın tıklım tıklım dolmasını istediler.