TÜYAP Büyükçekmece Basketbol yönetimi ve Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) başkanlığına seçilen Harun Erdenay'ı makamında ziyaret etti.

Erdenay'a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Türk basketbolunun her geçen gün başarı ivmesini arttırdığını söyledi. Şahin, "Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün sevgi ve selamlarını iletiyorum. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak çok başarılı ve kalıcı hizmetlere imza atacağınıza inanıyoruz. Harun Erdenay başkanlığında seçilen yeni yönetimi kutluyorum. Türk basketboluna önemli katkılar sunacağınıza olan inancımız tamdır." ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBF Başkanı Harun Erdenay ise "TÜYAP Büyükçekmece Basketbol takımı olarak çok başarılı bir sezon geçirdiniz. BEKO 1. Basketbol Ligi'ne de yükselerek bu başarınızın tesadüfü olmadığını ortaya koydunuz. Başta teknik heyet ve oyuncular olmak üzere TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Kulübü'nü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Türk basketbolunun daha üst seviyelere taşımak için çaba sarf edeceğiz." dedi.

Ziyaret sonunda Erdenay'a plaket ve günün anısına bazı hediyeler takdim edildi.