Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı yeni sezonda takımın başına geçireceği antrenör arayışlarını tecrübeli Koç Okan Çevik ile sonlandırdı. Şen Otel’de gerçekleştirilen imza töreninin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, kısa süre içerisinde yeşil siyahlı ekibe transfer edilecek yeni isimleri de kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

Kariyerinde önemli başarılar bulunan tecrübeli bir ismi takımın başına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Bayraktar, “İnşallah Okan Hocamızla birlikte yeni sezonda oldukça güzel işlere imza atacağız. Kısa süre içerisinde de transfer çalışmalarımızı başlatıyoruz. Takımımıza dahil edeceğimiz kaliteli isimlerle birlikte yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk olacak. Biz ilk gün yola çıkarken ‘Şehrin bir de basketbol takımı olsun’ demedik. Şehrin ciddi bir basketbol potansiyeli olduğunu biliyorduk. Geride bıraktığımız iki yıl da bunu ispatladı” diye konuştu.

Büyükşehir Basket’in kurulduğu ilk gün itibari ile Basketbol 1. Ligi’ni hedeflediğini de açıklamalarına ekleyen Orhan Bayraktar, “Büyükşehir’e inanan güçlü bir yönetimle yola çıktığımız ilk gün hedefleri olan bir takım olacağımızı söylemiştik. Biz Basketbol 1. Ligi’ni istiyoruz. Hedefimiz değişmedi. Ne yazık ki bu sezon 1. Lig’i play-offta kaybettik. Ancak bu bizi yolumuzdan alıkoymuş değildir. Tecrübeli bir hoca, kaliteli bir ekiple inşallah bu sezon hedefimize ulaşacağız. Okan Hocamızın Büyükşehir Basketbol Takımına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.