Manisa Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı, final grubu maçlarında ikide iki yaparak, 2. Lig için büyük bir adım attı. Gruptaki son maçında İBA Ted Kolejliler ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye, bu engeli de aşarsa adını 2. Lig’e yazdırmış olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Niğde’de oynanan 2. Lig’e yükselme final grubu maçlarında Beykoz Belediyespor’u 3-1 ve Bahçelievler Belediyespor’u 3-0’lık skorlarla mağlup etti. Tek maçlı lig usulü oynanan final grubu mücadelelerinde aldığı başarılı sonuçlarla 2. Lig kapısını aralayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 31 Mart Salı günü karşılaşacağı İBA Ted Kolejliler maçından da galibiyetle ayrılarak, bir üst lige yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Beykoz Belediyespor ve Bahçelievler Belediyespor karşısında başarılı oyunlar oynayarak, rakiplerini mağlup ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, İBA Ted Kolejliler maçından da galibiyetle ayrılarak, 2. Lig’e yükseleceklerine inandıklarını söyledi. Çalışkan, "İBA Ted Kolejliler maçını da kazanarak, kendi kaderimizi kendimiz çizmek istiyoruz. Kulüp olarak başarıya kenetlendik. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Manisa’ya kupayla dönmek için yalnızca bir adım kaldı." dedi.

Büyükşehir Belediyespor futbol takımının da şampiyonluk için Sındırgı Belediyespor karşısında alacağı bir puanın yeterli olacağını hatırlatan Çalışkan, "Manisa’mızın şampiyonluklar yaşayacağı güzel bir hafta geçireceğiz. Allah’ın izniyle bunu başarabilecek moral ve motivasyonumuz var." ifadelerini kullandı.