Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda oynanan karşılaşma ev sahibi takımın vuruşu ile başladı.
Maça; Ferdi Yalçın, Emre Morgül (16' Mehmet Akif), Edip Saruhan, Gökhan Kaya(30' Orhan Gazi), Serdar Cansu, Sefa Ayvaz (83' Bünyamin), Uğur Yalçın, Yasin Elmas, Melih Vardar, Volkan Çekiç ve Devrim Aksongur on biri ile çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-1 berabere kapattı.

İlk yarıda maçın 16. Dakikasında sakatlanan Emre'nin yerine Mehmet Akif'i alarak oyuna devam etti.
Bu oyuncu değişikliğinin ardından Büyükşehir Belediyespor ilk golü buldu.

Maçın 19. Dakikasında gelişen bir atakta gelişen bir atakta Adliyespor kalesi önünde oluşan karambolde Uğur pasını Melih'e verdi. Kendisine gönderilen pası çok iyi değerlendiren Melih Vardar aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi:1-0

Bu golün ardından her iki takımın karşılıklı atakları devam ederken, maçın 30. Dakikasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'dan sakatlanan Gökhan Kaya yerini Orhan Gazi'ye bıraktı.
Maçın 36. Dakikasında gelişen bir atakta Adliyespor'dan Turan Yılmaz topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1 yaptı.

Bu golün ardından her iki takım gol arayışlarını sürdürdü ise de başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ikinci golü buldu.
Maçın 57. Dakikasında Adliyespor kalesinin ceza sahası yayı sağında elle oynamayı işaret eden hakem serbest vuruş verdi.

Topun başına geçen Uğur Yalçın direkt kaleyi gördü e meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:2-1
Bu golün ardından Adliyespor toparlanmaya çalışırken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da farkı artırmak için mücadele etti.

Maçın82. Dakikasında gelişen bir atakta ceza sahası içersinde kendisine gönderilen topu kafa ile filelere gönderen Murat Almış skoru belirleyen isim oldu:2-2

Bu beraberliğin ardından puanını 14'e yükselten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor sıralamada 4. Sıradaki yerini korudu.

Haftaya Sivas deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Sivas 4 Eylül Belediyespor'la karşılaşacak.

Maç öncesi taraftarlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir ve Kulüp Yöneticisi Fatih Köşker'e çiçek takdim ettiler.