GAZİANTEP (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Büyükşehir Gaziantepspor, aldığı kötü sonuçlarından ardından İzmir Büyükşehir Belediyesini yenerek taraftarını sevindirdi.

Lige Bağcılar Belediyesini yenerek galibiyetle başlayan, ardından Beşiktaş, Galatasaray, Engelli Yıldızlar ve Karabük'e karşı mağlup olan Büyükşehir Gaziantepspor, hafta sonu İzmir Büyükşehir Belediyesini 71-61 yenerek moral buldu.

Kulübün basketboldan sorumlu asbaşkanı Mehmet Aytaç, yazılı açıklamasında, İzmir deplasmanında alınan galibiyetin önemli ve anlamlı olduğunu belirtti.

Alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik eden Aytaç, bu hafta Kayseri Melikgazi maçında da galibiyet serisi yakalamak istediklerini vurguladı.

İyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Aytaç, şöyle devam etti:

"Takımımız Süper Lig de ilk kez mücadele ediyor. Buna rağmen puan cetvelinde orta sıralardayız. Ligin ilk haftalarında çok ciddi takımlarla maçlar oynandı. Oynadığımız takımlar ligin namağlup ve aynı zamanda Avrupa kupalarında mücadele eden takımlar. Mağlup olduğumuz bu maçlarda dahi takımımız rakibi karşısında asla ezilmedi, maçı kazanmak için canla başla mücadele etti. Bu takımlar karşında oynanan oyun ve verilen mücadele bizi mutlu etti. İzmir ekibine de karşı da oyunun başından sonuna kadar rakibe üstünlük kurarak, galip geldik."

Hafta sonu Kamil Ocak Spor Salonunda Kayseri Melikgazi'yi konuk edeceklerini hatırlatan Aytaç, taraftar desteğiyle bu maçı kazanmak istediklerini kaydetti.