Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda Yeşil Bursaspor'u konuk eden Kahramanmaraş Belediyespor, maça; Ferdi, Yunus (77' Sefa), Edip, Metehan, Hakan, Bünyamin(65' Yasin), Fatih(65' Gökhan),Mehmet Akif, Melih, Volkan ve Devrim on biri ile çıktı.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maçın ilk yarısı golsüz berabere kapandı.

İkinci yarısında da oyun üstünlüğüne sahip olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, girdiği birkaç pozisyonu gole çeviremedi ve maç golsüz berabere bitti.

Maçın ardından bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Beledyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci: “Sezonun ilk maçını oynadık. Rakibimiz de küçümsenecek bir rakip değildi. Zorlu bir maç oynadık. İlk maçlar her zaman zor olur. Bundan sonraki maçlarımızda puan kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayarak takımımıza destek veren taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yüzde 80'i yeni olan bir takım kurduk. İlk maçımızda 1 puan aldık. Lige puanla merhaba dedik. Taraftarlarımızın desteğini her zaman bekliyoruz” diye konuştu.

Haftaya Ümraniye deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, lig sıralamasında 3 puanla 5. Sırada bulunan Ümraniyespor'la karşılaşacak.