Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği başkanlığına Kurucu üyelerinden Dursun Özçelik 9 Haziran Pazar günü Dernek Toplanma merkezinde yapılan seçimle başkanlığa getirilmişti.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor'a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanlığına seçilen Dursun Özçelik'in başkanlığında yönetimde Soner Derşir, İlker Yiyen, Mahmut imer, Ömer Gürlek, Emrullah Cezmi Gonca ve Mehmet Önal yer aldı.

2012 yılı Kasım ayı içerisinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyuna hareketlilik kazandıran Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkan Dursun Özçelik Başkanlığında Şelale Park Cafe'de yönetim kurulu ile bir araya gelerek Görev Dağılımı yaptılar.

Görev Dağılımında Başkan Dursun Özçelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Önal, Genel Sekreter Soner Deşir, Muhasip İlker Yiyen, Profesyonel Takım (Kahramanmaraşspor- Kahramanmaraş Belediyespor) Organizasyonlarından sorumlu Ömer Gürlek, Mahmut İmer, İletişim, Diyalog kurma, Yazışma işlemlerine Emrullah Cezmi Gonca görevlendirildi.

Şehir Merkezi genel sorumluluğunu üstlenen Dernek Başkanı Dursun Özçelik, İlçelerle temasa geçmek ve iletişimi güçlendirmek üzere bir takım çalışmalarla ilerleyen tarihlerde ilçe gezilerinde yönetim kurulu ile ilçe ilçe gezecek.

Şelale Park cafe'de düzenlenen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği yönetim kurulu ilk toplantısında takım ile taraftarın bir çatı altında birlik beraberlik içerisinde olması için bir takım çalışmalar yapılacağı ön görülürken toplantıda birlik beraberlik içerisinde hareket edildiği müddetçe başarılmayacak hiç birşeyin olmadığı vurgulandı.

“EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Yapılan toplantıda Başkan Dursun Özçelik Yönetim kuruluna şu şekilde konuştu; “Kurmuş olduğumuz ve Kahramanmaraş'ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere 2 takımımıza aynı yaklaşımla destek vermek üzere siz değerli yöneticilerimle birlik beraberlik içerisinde bu işi anlımızın akı ile başaracağız. Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile faaliyete geçirdiğimiz Derneğimizde bizim prosedürlerimize uyabilecek kişilikli, kimlikli kişilerle bu yolda ilerleyeceğiz. Ben yıllardan bu yana dernek başkanlığı yaptım. Bu şehirde her türlü düşünceye sahip insanlar olduğunu biliyorum. Biz aramıza seçici insanlar alarak onların fikirleri ve bizim fikirlerimizin uyuşması ile üyemiz olarak stadyumlarda ve nerede olursa olsun sahip çıkacağız” dedi.

“BİLİNÇLİ TARAFTAR YETİŞTİRECEĞİZ”
Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek için dernek yönetimi ve üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz diyen Özçelik,“Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş'taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın” dedi.

“İLÇELERE DE AÇILACAĞIZ”
İlçelerin Kahramanmaraş Takımlarının yanlarında olmadığını yakın illerle irtibatta olduklarını anlatan Özçelik, “Kahramanmaraş Büyük Şehir Spor Taraftarları Derneği olarak, Biz sadece Şehirle de sınırlı kalmayalım. İlçelerimize de açılalım. İlçelerimiz kendilerine yakın olan illerle hareket etmekte ve onları örnek almakta. Ben bunun çok sıkıntısını gördüm ve hala ilimiz bu sıkıntı ile mücadele etmekte. Biz bu sıkıntıyı çözmek için önce o ilçenin Kaymakamı, Belediye Başkanı ve mülki amirlerini ziyaret edeceğiz. Daha sonra ile spor kulüplerini ve taraftarları ile bir ortamda olup yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAHRAMANMARAŞ'I EN İYİ ŞEKİLDE TESİL EDECEĞİZ”
Gittiğimiz deplasmanlarda Taraftarlar olarak Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz diyen Başkan Özçelik, “Biz Büyükşehir Spor taraftarları olarak kendi kabuğumuzu Deplasmanlara gittiğimizde Kahramanmaraş'ı en iyi şekilde temsil etmektir. Ben bu durumları yıllar önce yaşadım ve yeniden yaşamaya hazırım. Spor İnsanların Sağlık açısından çok önemli bir unsur olmuştur. Bizde insanlarımıza sporu sevdirmeliyiz ve sporu aşılamalıyız. Bunun için bu taraftar Derneğini faaliyete geçirdik ve birlik içerisinde hareket etmek için buradayız” ifadelerini kullandı. 

Başkan Özçelik, ilerleyen bir tarihlerde Dernek üyeleri ile birlikte kaynaşmak adına şehrin Tarihi güzelliklerle kaplı saklı cenneti Başkonuş yaylasında Piknik organizasyonu düzenleyeceklerini de söyledi.