Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübünü tekrar başına geçen Mustafa Semerci'ye Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Yönetimi Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek yeni sezon değerlendirmesi ve Dernek hakkında bilgiler paylaşmışlardı. Hayırlı Olsun Ziyaretlerini Sürdüren Kahramanmanaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği bir önemli ziyareti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Teknik Patronu Recep Aydemir'e gerçekleştirdiler. Kulüp Tesisi idari binada gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Önal, Genel Sekreter Soner Deşir, Muhasip İlker Yiyen, Ömer Gürlek, Mahmut İmer, Üyelerden Murat Akgül, Hikmet Arıcıoğlu, Melih Deşir katıldı.

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un durumları, Transfer politikaları ve konumları tartışıldı.

 

“BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Derneklerinin hem Kahramanmaraş Spor hem de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u destekleyeceklerini ifade eden Dernek Başkanı Dursun Özçelik, “Her iki takımımızda profesyonel ve bizim şehrimizin takımları. Onları daha yükseklerde görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Siz daha önce Kahramanmaraşsporumuzun hem kaptanlığını hemde Teknik patronluğunu başarı ile yaptınız. Şuanda ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün başına teknik patron olarak getirildiniz. Biz büyükşehir spor taraftarları olarak gelişinizi tam isabet olarak görüyoruz ve başarılı bir dönem geçireceğinize inanıyoruz” dedi.

 

“BİZ BİR AİLEYİZ”

 

Kahramanmaraş'ın takımları, taraftarları, sporcuları ile aile olduklarını hatırlatan Özçelik, “Önümüzde yeni bir kadro ve yeni bir sezon var. İnşallah bu sezon Kahramanmaraş halkına bir şampiyonluk yaşatırsınız. Kişilikli, kimlikli ve otoriter bir teknik direktör olarak sizleri çok iyi tanıyor disiplininiz ve insanlara yaklaşımınızla Kahramanmaraş Halkına kendinizi sevdireceğinize inanıyoruz. Teknik Direktör olduğunuz Kulübümüz İnşallah istenilen başarıyı sağlar ve takım 2. Lige çıkar. Bizde Büyükşehir Spor taraftarları Derneği olarak 2 takımımızı da eşit bir şekilde destekleyerek ayrım yapmadan birlik beraberlik içerisinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz ve her zaman siz şahsınız ve takımımız Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un yanındayız. Bizlerde Ailenin birer fertleri olarak kendimizi görüyoruz ve müsabakalar başladığında üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” diyerek Siz ve ekibinize tekrardan yeni sezon ve yeni görevleriniz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

“KAHRAMANMARAŞLI OLDUĞUMU GRURULA SÖYLÜYORUM”

 

Kulüp İdari Binasındaki çalışma odasında Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlar Derneği yönetimini kabul eden Teknik Patron Recep Aydemir, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi.

 

Ben Aslen Elazığlıyım ama Adana'da yaşıyorum. Adana'da yaşladığım kadar ise Kahramanmaraş'ta görev aldım. 15 Yıllık Profesyonellik hayatım var ve bu 15 yılın 10 yılını Kahramanmaraş'ta geçirdim. Gittiğim her memlekette her zaman söylediğim bir şey var, göğsümü gererek dolaşabileceğim ve uzakta olduğum zamanlarda bile çok özlediğim bir diğer memleketim ise Kahramanmaraş'tır. Gittiğim her yerde kendimi Kahramanmaraşlı sayıyor ve söylüyorum. Dışarıda zaten herkes beni Kahramanmaraşlı Olarak bilirler. Çünkü çok uzun süre Kahramanmaraşspor'da futbol oynadım. Yıllarca kaptanlık yapıp Kahramanmaraşspor'a büyük emek verdiğime inanıyorum. Kaptanlığın yanı sıra Teknik Direktörlükte yaptım. Şimdi ise Kahramanmaraş'ın diğer takımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Direktörlük yapacağım. İnşallah burada kalıcı bir şeyler yaparız” dedi.  

 

 “İYİ BİR KADRO OLUŞTURACAĞIZ”

 

Profesyonel olarak ikinci yılımız. Geçen yıl biliyorsunuz çok büyük hedeflerle yola çıkılmıştı. Yeni bir takım yeni bir profesyonel takım tabii ki hatalar da olacaktır. Bugün profesyonel lig içerisinde olan takımlar bile ne hatalar yapıyorlar. Ne yatırımlar yapıyorlar ama karşılığını alamıyorlar. Zaten ilk yılında play-off'a çıkmak hafife alınmayacak bir başarıdır.

 

Biz bu sezon Transferde öncelikle eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz geçen yıldan çok fazla oyuncumuz yok çok sıkıntı çektiğimiz oyuncu olmadığından dolayı arayış içerisindeyiz. Bu noktada da ince eleyip sık dokuyoruz ki hatayı en aza indirmeye çalışıyoruz. Bütün çabamıza bütün gayretimizle en iyisini almaya gayret gösteriyoruz. Bize oyuncu öneren arkadaşlarımıza cevap vermeye özen gösteriyoruz. Güvendiğimiz inandığımız arkadaşlarımızın bilgisini alarak eksikliklerimizi o şekilde tamamlamaya gayret ediyoruz. Yeni takım olmanın sıkıntıların yaşıyoruz tabi bu süreci bu sene inşallah sağlıklı bir şekilde aşarsak bundan sonraki süreçte takımın iskeletini bozmadan çok fazla takımla oynamadan sonraki süreci birkaç takviyeyle iskelet kadroyu muhafaza ederek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. O zaman daha seçici daha nokta transferler yapma şansımız olur. Ama şimdi işimiz biraz daha zor. Zoru kolaya çevirmek için elimizden geleninin en iyisini yapmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.

 

“HEDEFSİZ TAKIM OLMAZ”

 

Yeni sezon için her takım gibi kendilerinin de hedefleri olduğunu ifade eden Aydemir, “Her zaman başarıya odaklı bir takım hedefliyoruz. Gönül ister ki ligi en üstte bitirelim, bulunduğumuz grubun en üstünde ligi tamamlayalım. Zaten en büyük hedefimiz odur. Ama bunun ötesinde diğer hedeflerimizde var tabii ki. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor sezon başında geldiğimde konuştuğumuz hedeflerin göz ardı edilmeden hedefine devam edecek bir takım oluşturmaktır.

Ben futbolculuk dönemimde çok sıkıntılar çektim. Psikolojik men moral bozukluğu yaşadığım zamanlar oldu. Futbolculuk dönemimde içimde kalan uhdeleri futbolcularım yaşamaması için önlem alıyor ve futbolcularım aynı sıkıntıya düşmemesi için çalışıyorum. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Futbolcularıma Ramazan Bayramında aileleri ile olabilmeleri için izin vereceğim. Bayram sonunda ise tekrar toparlanarak lige hazırlanacağız. Şu anlık ekipte 38 kişi mevcut. Bize tavsiye edilen futbolcuları gözetim altında takip ederek takıma uyum sağlayıp sağlayamadığını izlemliyoruz” dedi.

 

“EKİBE KAHRAMANMARAŞLI 10 GENÇ KATTIK”

 

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürdüklerini ifade eden Aydemir, “Çalışmalarımızı Hanefi Mahçiçek stadyumunda sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek. Altyapıda da inşallah hedeflediğimiz noktada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Altyapıyla ilgilide çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda A takım ekibimizde 38 futbolcu mevcut. Bu 38 futbolcunun içerisinde 10 futbolcu alt yapıdan seçerek A takımla çalışmasına müsaade ettim. Şuanlık gözlerim bu 10 genç futbolcu üzerinde. 10 futbolcunun 10'u da Kahramanmaraşlı. Bu gençleri takımın idmanlarına dahil etmemdeki amaç ise bu genç yeteneklere öz güvenlerini kazandırmak. Bunların içinden takıma yararlı olanları bünyemizde barındırarak takıma kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

“SİZLER İHTİYACIMIZ VAR”

 

Kendilerini yeni sezonda yeni rakiplerinin beklediğini ifade eden Aydemir, “Yeni sezonda güçlü rakiplerimizi yene bilmemiz için siz taraftarlarımıza da ihtiyacımız var. Takım ayırt etmeden sonuna kadar bizi desteklemeleridir. Kahramanmaraşspor bizim değerimiz Kahramanmaraş Belediyespor'da bizim değerimiz, ikisi de bu şehrimizin takımı tabii ki lig farkı olacak elbette seyir farkı da olacaktır. Zaten bunu görmezlikten gelmek mümkün değil. Ben seyircimizin bizleri yalnız bırakmayacağını, bırakmamaları gerektiğini düşünüyor, ikisi de bu şehrin değerleri takımlarımıza sahip çıkmamızın gerektiğini canı gönülden umut ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

(Kahramanmaraş'ta Bugün)