Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.
Orduzu Pınarbaşı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, "Öncelikle kendi maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Kalan 3 maçı kazanırsak 9 puan olur, tabi ondan sonrada hesapları görürüz. Hesap yapmadan önce maçlara tek tek bakmak istiyoruz. Öncelikle içeride Karşıyaka maçı var. Hafta sonu alınacak sonuçlara göre onlarda bilenip buraya gelecekler. Ama ne olursa olsun biz sahamızda maçımızı kazanmak istiyoruz. Daha sonra hesaplara devam edeceğiz" diye konuştu.
“2 PUANI KAYBEDEN TARAF BİZDİK”
Buz, Adana Demirspor karşısında 2 puanı bırakan taraf olduklarını kaydederek, "Adana Demirspor maçı bizim için çok önemliydi. Ondan önceki iç saha maçımızda Altınordu karşısında iyi oynamadık. Futbolcu kardeşlerimizde bunun cevabını Adana Demirspor karşılaşmasında vermek istedi. Hakikaten de bu cevabı verdiler. Adana Demirspor maçına bakıldığında 2 puanı kaybeden taraf bizdik. 90 dakikayı izledik. Yorumcular penaltı pozisyonunu tartıştılar ama penaltı pozisyonundan önce nizami bir golümüz var. Bu gol verilmedi. Deplasmanda kazanabilirdik, kazanmak zorundaydık ama maalesef kırmızı kartı da gördükten sonra 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. Adana Demirspor karşısında net gol pozisyonlarımız vardı ancak gole çeviremedik. Deplasmandan 1 puanla dönmek zorunda kaldık. Ama iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. En güzel tarafı da iyi bir kimlik ortaya koyuyoruz. O da hem Alima Yeni Malatyaspor hem de taraftarlarımız için önemli diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
“KAZANMAK İSTİYORUZ”
İç sahada Karşıyaka maçını kazanmak istediklerini dile getiren Buz, "Biz takım olarak tamamen Karşıyaka maçını düşünüyoruz. İç sahada Altınordu maçında taraftarlarımızı memnun edemedik. Kesinlikle içeride kazanmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Onlar içinde hakikaten bu müsabaka büyük önem taşıyor. Fakat biz iyi konsantre olup, 3 puanı almak istiyoruz" dedi.