Biletlerin tükendiği organizasyon için kapılar saat 12.00'de açılırken, program saat 14.00'te başlayacak. Nefesleri kesecek Büyükakçay-Sharapova buluşması öncesinde ise Türk tenisinin genç yetenekleri seyircilere keyifli anlar yaşatacak. Karışık çiftler mücadelesinde Berfu Cengiz/Sarp Ağabigün ile İpek Öz/Mert Naci Türker ekipleri karşı karşıya gelecek.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bu yıl ikincisi düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında oynanacak olan Maria Sharapova Çağla Büyükakçay tenis maçı, 26 Kasım Pazar günü saat 14.00'da başlayacak. Mücadele Sports TV kanalından canlı yayınlanacak.

SPORTS TV NASIL İZLENİR?

Sports TV, D-Smart 84, Digitürk 87, Tivibu 94. Kanal üzerinden izlenebilecek. Sports TV uydu üzerinden de canlı izlenebilecek. İşte, frekans bilgileri;

“Türksat 42° – 12345 – Dikey – 30000 – 3/4” frekansından devam etmektedir. Frekans değişikliğini aşağıda tarif edildiği şekilde yapabilirsiniz:

Öncelikle, frekans değişikliği işlemi için çanak anten ayarı gerekmediğinden, anteninizin konum ayarıyla oynamayınız.

Ana menüye girebilmek için, uzaktan kumandanızda ‘Menü’ veya ‘Set up’ yazan düğmeye basınız.

Uydu alıcısı marka modeline göre kanal bulma işlemini gerçekleştiren (‘Kanal Arama’, ‘Kanal Ekleme’ gibi) menüyü seçip ‘Yukarı-Aşağı’ tuşlarıyla ‘OK’a basınız.

Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ‘Alış Frekansı’ ‘Uydu Frekansı’ seçeneklerinden biri belirecektir. ‘Yukarı-Aşağı’ tuşlarıyla o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak, sportstv’nin yeni frekansı olan ’12345’ değerini giriniz.

Yine aynı pencerede ‘Sembol Oranı’ ibaresini göreceksiniz. ‘Yukarı-Aşağı’ tuşlarıyla bu seçeneğin üstüne gelip ‘30000’ rakamını giriniz.

Yine aynı pencerede bulunan ‘POL’ ibaresinin üzerine gelip, ardından ‘Sağ-Sol’ yön tuşlarıyla ‘V’ ya da ‘Dikey’ opsiyonunu seçiniz.

Aynı menüde bulunan ‘FEC’ değerini değiştirmek için ‘Yukarı-Aşağı’ tuşlarını kullanarak o seçeneğin üzerine gelip, ‘Sağ-Sol’ yön tuşlarıyla ‘3/4’ ibaresini seçiniz. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmayabilir.

Son olarak ‘OK’ tuşuna bastığınızda, sportstv’nin yeni uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız.