Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gaziantepspor deplasmanında iyi bir galibiyet aldıklarını, ancak bu galibiyeti seri olarak devam ettirmenin daha önemli olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay, 3-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Rakip takımdan Elyasa'nın kırmızı kart gördüğü ana kadar denk bir maç oynandığını kaydeden Çalımbay, “Rakibimiz 10 kişi kalınca biz onu çok iyi şekilde değerlendirdik. Özellikle ikinci yarı giren arkadaşlarımız gerçekten oyuna dinamizm getirdiler. Girdiğimiz pozisyonları en iyi şekilde değerlendirdik. Ama daha iyi şeyler yapmamız gerekiyordu. Özellikle ilk yarının sonlarına doğru kendi kendimize bocaladık, panik yaptık. Sonra değiştirdiğim oyuncular çok olumlu şekilde oynadılar. Onların etkisiyle gollerimizi attık. İkinci yarıda oynadığımız oyunla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.” dedi.

Gaziantepspor'un 10 kişi kalmasına rağmen ilk golü yiyene kadar iyi mücadele ettiğini dile getiren Çalımbay, şunları söyledi: “Gol sonucunda takımımıza da güven geldi ve iyi bir galibiyet aldık. Önemli olan bu aldığımız galibiyeti seri olarak devam ettirmek. Bir istikrar yakalamamız gerekiyor. Onun için hakikaten bu galibiyet önemli. Ama önemli olan şeylerden bir tanesi de yaptığımız transferlerin olumlu işler yapmış olması. Lig uzun bir maraton. Bu maçta galip de olsan, mağlup da olsan, berabere de olsan bir şey olmuyor. Önümüzde kritik maçlar var. Cuma günü kendi sahamızda çok kritik bir maç oynayacağız. Artık onlara bakmamız gerekiyor.”