Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Girdiğimiz pozisyonlarda, son paslara dikkat edebilseydik, çok daha rahat galibiyet alabilirdik” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, kendisi gibi ligde üst sıraların mücadelesini veren Akhisar Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan kazandı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısını konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Akhisar’dan puan almak istiyorduk. Yukarıya yakalamak için galibiyet almamız gerekiyordu. Maça iyi başladık. Akhisar 10 kişi kalınca bu avantajı değerlendirdik. Birçok pozisyona girdik ama sadece bir tanesini değerlendirebildik. Geçen hafta başladığımız çıkışı bu hafta da sürdürdük. Ligin ikinci yarısına sıkıntılarla başlamıştık. Cezalı ve sakat oyuncularımız nedeniyle tam kadro çıkamıyorduk. Buna rağmen iyi maçlar çıkardık. Bu maçın daha rahat kazanmamız gerekiyordu. Çok disiplinli oynadık. 10 kişi kalan takıma karşı daha dikkatli oynamak gerek. Girdiğimiz pozisyonlarda, son paslara dikkat edebilseydik, çok daha rahat galibiyet alabilirdik. Akhisar takımı çok tehlikeli bir takım. Önümüzdeki 6 maçı da çok iyi bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.