Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi oynadıkları Galatasaray maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Rıza Çalımbay, 1-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada Galatasaray'ı yenebilecek güçte olduklarını ifade ederek, "Bugün mücadele eden iki takımı da tebrik ediyorum. Galatasaray galibiyet için oynadı. Ancak biz de iyi pozisyonlar yakaladık, son paslarda başarılı olamadık. Oyun olarak baktığınızda zaman zaman iyi top oynadığımızı söyleyebilirim. Ama dediğim gibi son pasları yapamadık.Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

Bu sezonki tüm hedeflerinin ligi ilk 10 içerisinde bitirmek olduğunu hatırlatan Çalımbay, şöyle devam etti: "İyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara üzülüyoruz. Galatasaray'a karşı çok iyi bir futbol oynadık. Net goller kaçırdık.. Kaçırdıklarımızı ve yediğimiz golü düşündüğümüzde üzgünüz. Kalan 3 maçı kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Muslera'yı da ayrıca tebrik ediyorum. Maçın en kritik kurtarışlarını yaptı."