Süper Lig'de Beşiktaş'la karşılaşacak Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "İnşallah iyi bir şekilde ayrılırız." dedi.

Kasımpaşa, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenman, yarı alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Antrenman öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay, kameramanların bakış açısıyla ilgili istekleri karşısında, tek bir yöne bakabileceğini kaydederek, konuşmasını kısa kesti.

Çalımbay, 30 Ekim Cuma günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te Beşiktaş'la oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Beşiktaş maçı olsun diğer maçlar olsun bizim için önemli maçlar. Onun için tek amacımız oradan puan ya da puanlar çıkarmak. Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Son maçlarda gerçekten çok iyi oynuyorlar. Mükemmel bir hava yakaladıları. Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Her şeyin farkındayız. İnşallah iyi bir şekilde ayrılacağız. Tek düşüncemiz o."

Galibiyet için oynayacaklarının altını çizen Rıza Çalımbay, "Beşiktaş ya da herhangi bir takıma kapandığınız zaman puan alamayabilirsin. Biz her maç nasıl oynuyorsak aynı şekilde oynayacağız. Tek düşüncemiz de puan ve puanlar kazanmak ama bunu kazanmak için de çok iyi mücadele etmek gerekiyor. Oyundan maçtan hiç kopmamak gerekiyor. Beşiktaş çok kaliteli oyunun kaderini her an değiştirecek bir kadroya sahip. Onlara karşı belli tedbirler alacağız ama kimseyle adam adama oyun tarzımız yok. Bizim tek düşüncemiz orada bize yakışır iyi bir futbol oynayıp iyi bir şekilde ayrılmak." diyerek sözlerini tamamladı.