Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezon iyi bir yerde bitirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Çalımbay, 2-2 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, sezonu iyi yerde bitirdikleri için mutlu olduklarını, ancak eksiz arkadaşlarına rağmen daha iyi bir yerde olabileceklerini kaydetti.

Devre arası transfer yapabilselerdi belki Başakşehir ile 3.'lük 4. veya 5.'lik maçını kendilerinin oynayabilir olacaklarını anlatan Çalımbay "Oyuncularım sezon başından beri mükemmel bir grafik çizdiler. Mükemmel bir performans gösterdiler. Mükemmel arkadaşlığı sahaya yansıttılar. Kimse trasfer yapmasak ta mazeret göstermedi. Herkes iyi mücadele etti. Ligi iyi bir yerde bitirdik" diye konuştu.

Bugünkü karşılaşmanın ligin son maçı olmasına rağmen mükemmel bir mücadele olduğunu anlatan Rıza Çalımbay, "İki takım da kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Taki biz 10 kişi kalana kadar. Ligin sonunda birde 10 kişi kalınca bu büyük bir dezavantaj. Murat gibi yılların tecrübeli oyuncunun bunu yapmaması gerekiyordu. Rahatça sahadan çıkabilirdi. Golü yemeden önce zaten Murat'ı değiştirecektik. Maalesef golü yedik. 10 kişi kalınca da iki tane net pozisyon yakaladık. Ama karşımızdaki takımın hedefi vardı ve her türlü riske girdi. 10 kişi kaldıktan sonra bir tane gol yedik" dedi.

Çalımbay, önümüzdeki sezon kırmızı lacivert ekipte devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi. "Mersin İdmanyurdu ile daha görüşmedim tabi görüşeceğiz. Mersin idmanyurdu ile görüşmeden başka takımla görüşmem söz konusu değil. CAS'ın 12 Haziran'daki kararını bekleyeceğiz ama ondan öncede görüşmeler yapıp bazı şeyler söyleyebiliriz."