İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve 1952 senesinde kurulan tarihi Çamlıca Spor Kulubü Futbol Takımı kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıkları yapmak için topbaşı yaptı.

Teknik direktör Vehbi Albayrak ve antrenör Hakan Ulaş önderliğinde yeni sezona merhaba diyen Çamlıca Spor Kulubü 2015-2016 sezonuna şampiyonluk parolasıyla girdi. Teknik ekip ve futbolculara kısa bir konuşma yapan Başkan Kemal Akar, bu yılki en büyük hedeflerinin İstanbul Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi.

Takım olarak iyi durumda olduklarını belirten Başkan Akar, "Çok kaliteli bir teknik ekibimiz var. İşlerini çok seviyorlar. Geçen yıl yaşadığımız bazı şanssızlıklar oldu, bu yıl daha dikkatli olacağız. Çok çalışmamız gerekiyor, onun için yeni sezonun startını verdik. Teknik ekibimize de oyuncularımıza da güveniyoruz. Tek hedefimiz var Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmak. Bunun için teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyor, onlara başarılar diliyorum." dedi.