Balıkesirspor sahasında karşılaştığı Samsunspor’u 5-0 yendi. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök: "Takım olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz" dedi.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Samsunspor karşısında aldıkları farklı galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu. Balıkesirlilere güzel bir maç yaşattıkları için futbolcularını kutlayan Cangök, "Bu maçta taraflı tarafsız herkes zevk aldı. Oyuncumuz sahada, biz de dışarıda mutlu olduk. Balıkesirspor’un çok güzel işler yapacağının farkındayım. Hafta arası kupa maçında bayağı hırpalandık, maç uzatmalara gitti. Kupa maçını kaybettik" dedi.
Balıkesirspor’un hiç bir alanda hiç bir maçı hafife almadığını söyleyen Cangök, "Biz oyuncularımızı sakatlıklarından dolayı oynatmadık. İlk 11’imizden hiç bir zaman vazgeçmiyoruz ama diğer oyuncularımızda şans bekliyor ve onları da oynatmak zorundayız. İstediğimiz skoru hafta içinde alamadık. Allah’a şükür bugünkü maçta fazlası ile aldık. Balıkesirspor iyi bir takım" şeklinde konuştu.
Balıkesirspor’un maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Teknik Direktör Can Cangök, "Maddi ve manevi sorunlar çözüldükten sonra Balıkesirspor’u daha iyi günler bekliyor. Bu sadece benlik bir şey değil. Ben sadece fotoğrafın ön yüzüyüm. Başarılı olursak tüm şehir hep beraber başarılı oluruz. Doğruları yapamıyorsak hep beraber suçlu oluruz. Karakterli oyuncularımız var. Bekamenga ve Foxi çok karakterli oyuncular. Böyle oyuncuları bir araya getirmek çok zordur. Çok karakterli oyuncu topluluğumuz var. Asla vazgeçmediler. Ben kafalarını kaldırmak için uğraşıyorum geldiğim günden bu güne kadar. Sahada zevk aldıklarını görüyorum. Antrenmanda zevk aldıklarını görüyorum. O zevkin sonucunda Balıkesirspor taraftarını mutlu etti. Balıkesirspor’un öne geçtikten sonra her takım karşısında farklı galibiyet alabileceğini biliyorum. Rakip takımın direnci kırıldıktan sonra Balıkesirspor yeter ki öne geçsin. Balıkesirspor’un hedefi için şehrimiz karar verecek. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz" dedi.
Öte yandan Gazetecilerin uzun süre maç sonu değerlendirmelerde bulunması için bekledikleri Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özsoylu, açıklamada bulunmadan şehirden ayrıldı.