Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın futbol takımına verdiği cezaya yaptıkları itiraza ilişkin olarak mahkemenin yaklaşamı hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, "Yargıçlar, çok önemli, enteresan sorular yöneltti. Dolayısıyla çok uygun bir karar çıkacağı yönünde beklenti var. Tabii ki beklemek lazım" ifadelerini kullandı.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinin (CAS), Galatasaray Kulübünün, UEFA tarafından finansal fair-play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle aldığı Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yönelik itirazını görüşmek üzere Paris'te düzenlediği duruşma sona erdi. 
Toplantı çıkışında konuşan başkan Dursun Özbek, "Onlar bize gönderdikleri mektubun aynısını okudular. Biz de düne kadar olan gelişmeler dahil olaya nasıl baktığımızı, burada Galatasaray'ın haklarını korumak için gerekli olan müdafaamızı yaptık." diye konuştu.

Duruşmayla ilgili detaylara fazla girmek istemediğini belirten Özbek, "Karar aşamasında olan bir şey hakkında detay vermek doğru olmaz. Bu ayın 23'ünde kararı açıklayacaklar." ifadelerini kullandı.