Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, takımının 3 kırmızı kart görmesini eleştirerek "Allah böyle hakemleri Türk futbolunun başından eksik etmesin." dedi.

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, 2-0 kaybedilen Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Cavcav, 3 kırmızı kart gösteren maçın hakemi Özgür Yankaya’yı eleştirerek ilk kırmızı kart gören Gosso’nun maçı katlettiğini söyledi. Süper Lig'in en centilmen takımlarından Gençlerbirliği'nde uzun yıllar sonra yaşanan bir maçta 3 oyuncunun kırmızı kart görmesi Başkan İlhan Cavcav’ı sinirlendirdi.

Cavcav, uzun yıllar futbolun içinde olduğunu hatırlatarak, "Bir maçta 3 kırmızı kartı ilk defa gördüm. Hakemi canı gönülden kutluyorum. Allah böyle hakemleri Türk futbolunun başından eksik etmesin. Türk futbolu böyle hakemlerle bir yerlere gelir. Ama bu maçta en büyük suçlu 2-0 mağlup olmamız değil Gosso'nun hakeme itirazdan aldığı kırmızı karttır. Onun da cezası 50 bin eurodur. 50 bin değil isterse 550 bin ceza ver bir şey ifade etmiyor. Bana göre bugün Gosso takımı katletti. Buna da hakem elinden geldiği kadar yardımcı oldu. Hakemi kutluyorum." dedi.

Cavcav, devre arası transfer çalışmalarına ilişkin de açıklama yaparak, "Bir oyuncu aldık. Bugün geldi. Moestafa El Kabir, forvet oyuncusu. Onu kadromuza katıyoruz. Orduspor'dan aldığımız bir oyuncu var. 28 Ocak'ta gelecekti ama maalesef kuraya kalmışlar. Yarın akşama kadar gelebilirse kadromuza katarız." ifadelerini kullandı.

Pilates yaparken verdiği fotoğrafların sosyal medyada gündem olmasını da değerlendiren Cavcav, ''Spor yapmak herkesin yapması gereken bir olay. Ben de yürüyemediğim için pilates bana iyi geliyor. Pilates hocam Mutlu ile spora devam ediyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.