Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, “Bir insan bir arkadaşına, bir dostuna samimi olarak her şeyi itiraf eder. Bu demek değildir ki bunu kamuoyuna aktarmak doğru bir olay değil, bu gazetecilik değil” dedi.
“İkinci devre mağlup olmamız için ne gerektiyse onu yaptı”
Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, maçın hakemine eleştirilerde bulundu. Merkez Hakem Komitesi’ne seslenen Cavcav, “Genç, çok dinamik, değerli bir hakemimiz ama futbolun içinden birisi olarak çok hata yaptığını, özellikle ikinci devre mağlup olmamız için ne gerektiyse onu yaptı. Şans yanımızdaydı, ikinci golü attık ve ilk maçımız çok önemli bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.
İbrahim Üzülmez hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan Cavcav, “Gerek görmüyorum. Çünkü bir insan bir arkadaşına, bir dostuna samimi olarak her şeyi itiraf eder. Bu demek değildir ki bunu kamuoyuna aktarmak doğru bir olay değil, bu gazetecilik değil” değerlendirmelerinde bulundu.