Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray ile oynanan maçta kaleci Ferhat Kaplan'ın yediği golle ilgili yapılan yorumlara tepki gösterdi. Cavcav, “Ben baktım. Galatarasay’a karşı daha çok galibiyetimiz var. Gençlerbirliği’nde hizmet vermiş insanlara bir bakın. Hasan Polatlar, Kemal Kayalar. Ben de namuslu, en az sizin kadar şerefli bir insanım.” dedi.

Cavcav, Çukurambar Holiday Inn Hotel’de yeni yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Cavcav, Gençlerbirliği’'nin deplasmanda Galatasaray ile oynadığı maçta kaleci Ferhat Kaplan’ın yediği gol ile ilgili yapılan yorumları değerlendirdi. Cavcav şunları söyledi; "Galatasaraylıyız, dedik. Söyleyeli 3 ay olmuş, bugün beni savcılığa vermişler Beşiktaşlılar. Neymiş, kaleci Ferhat, Stancu. Biri golü atamazsa, biri de yerse ben affetmezmişim. Ben Galatasaraylıyım. Benim amcam Galatasaray’da oynadı. Açın, 37 senelik başkanlığım var. Galatasaray’la kaç maç oynamışım. Beşiktaş’la kaç maç oynamışım. Fenerbahçe ile kaç maç oynamışım. Ben baktım. Galatarasay’a karşı daha çok galibiyetimiz var. Gençlerbirliği’nde hizmet vermiş insanlara bir bakın. Hasan Polatlar, Kemal Kayalar. Ben de namuslu, en az sizin kadar şerefli bir insanım.”

"MASAMIN ALTINA BAKTIM, HAKİKATEN BÖCEK VAR MI DİYE"

Uzun yıllar Ankara’da olan, uzun yıllar da kulübün başkanlığını yapan bir insan olduğunu söyleyen Cavcav, “Ancak zaman zaman basınımız da, kulübümüzle ilgili gizli olan olayların nasıl basına intikal ettiğini de şaşıyorum. Samimi olarak birkaç defa, ‘şimdi diyorlar ya böcek möcek var’ diye. Masamın altına baktım, hakikaten böcek var mı diye. Bazı şeyler var, bunları saklamak mecburiyetindeyim. Zamanı gelince açıklarım. Benim hiç kimseye şahsi bir garazım, kinim olamaz. Ben hayatta hiç kimseye kin gütmedim. Bir baktım gazetelerde, ‘geldi gidiyor, 60 tane antrenör, 62 tane antrenör’, 62 tane antrenör değil gerekirse kulübün menfaati için 162 tane antrenör değiştiririm. Bu basınımızda tenkit edilecek bir hal almaması lazım." ifadelerini kullandı.

“PASSOLİG KARTI ÇIKMADAN EVVEL HİÇ DEĞİLSE 5-6 BİN SEYİRCİYE OYNUYORDUK”

‘Geçen seneye kadar passolig kartı çıkmadan evvel hiç değilse 5-6 bin seyirciye oynuyorduk’ diyen Cavcav şöyle devam etti: "Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe, en son oynadığımız Trabzon maçı 850 seyirci. Bu takımın geliri nereden olacak? Bir de basınımızda kulübün hakkında, ‘yanlış yapılıyor, vay hoca gidiyor, vay öbürü geliyor’, daha iki tane maçımız var. Siz biliyor musunuz? 5 tane oyuncu aldım. Şu anda bir tanesinin 150 bin avro parsını da verdim. Ama onları iki tane benim maçım varken, futbolcularımın mukavelesi bitiyor, bitmiyor. Onlar varken bunları basına anlatamam. Şimdi sporcularımla toplantı yaptım. 5-6 tane mukavelesi biten oyuncum var. Mukavelesi devam edip mutlaka göndereceğimiz oyuncu var. 10 yaşımdan beri futbol oynuyorum. Ben bir hoca kadar işi bilirim." diye konuştu.