Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında son hafta karşılaşacakları Galatasaray’a mesaj gönderdi. Karaman, "Takım olarak bu maçta üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

Karaman, “Bu sonuç Rize’ye ve Karadeniz’e hayırlı olsun. Ligin bitimine iki hafta kala 8 puan fark attık. Bu çok önemliydi. Lige nasıl başladığımızı iyi biliyoruz. Devre arası transferler, ligde çıkışa geçtiğimiz daha sonra durgunluk yaşadığımız dönemler oldu. Bunlardan bir öz eleştiri yaparak gelecek yılın planlamasını hep beraber iyi yapmalıyız. Bugün zor bir maç oldu. Başta oyuncuları kutluyorum. Bu maçı oynamak çok zor. 2-0’dan maç 2-1’e geldi. Yiyeceğimiz bir gol alt sıradaki takımlara umut verebiliyor. Nihayet mutlu sona ulaştık. Ama lig daha bitmedi iki maç var. Önümüzde iki maç daha var. Son hafta oynayacağımız maç Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. Bu maçta şehir ve takım olarak biz üzerimize düşen görevi yapacağız.” dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise rakibin 3 puana çok ihtiyacı olduğu bir maç oynadıklarını belirterek, “Rakip bizden daha iyi mücadele gösterdi. Bizim oyuncularımız isteneni veremedi. Onlar bizden daha istekliydi. Bunu da sahada gösterdiler. Rakip hak ederek kazandı.” ifadelerini kullandı.