Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yalova’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü.
    Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de düzenlenen U-23 Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda 2 bronz madalya ile dönem ÇBSK Güreş Takımı, Yalova’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’ndan birincilik ve üçüncülük derecelerini elde ederek büyük bir başarıya imza attı.
     ÇBSK sporcularından Emine Çataloğlu 44 kiloda Türkiye şampiyonu, Aynur Erge 48 kiloda Türkiye üçüncü, Mehlika Öztürk 55 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca 22 takım ve 250 sporcunun katıldığı şampiyonada ÇBSK Genç Bayan güreş takımı Türkiye beşinci oldu. Şampiyonada dereceye giren üç sporcu Ankara Elmadağ’daki spor eğitim merkezindeki milli takımda çalışmalarını sürdürüyor.
    Genç Bayanlar Türkiye şampiyonu olan Emine Çataloğlu, Mayıs 2015’te İstanbul’da düzenlenecek olan Avrupa Genç Bayanlar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Çorlu Belediyesi’nin desteğiyle çalışmalarına devam eden bayan güreş takımı 28 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan bayanlar Türkiye şampiyonasına katılarak Çorlu’yu temsil edecek.