Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "2016’da gelir 178 milyon dolar, gider 152 milyon dolar. Artı 26 milyon dolar var. Arada 80 milyon dolarlık bir fark oluşacak" dedi.
CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen 2016’nın üçüncü olağan divan kurulu toplantısında yönetim kurulu adına konuşan Çebi, yönetici Berk Hacıgüzeller ile yaptıkları çalışmada olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi.
"2012’de gelir 111 milyon dolar, gider 172 milyon dolar. 61 milyon dolar eksi olmuş" diyen Çebi, "2016’da gelir 178 milyon dolar, gider 152 milyon dolar. Artı 26 milyon dolar var. Arada 80 milyon dolarlık bir fark oluşacak. Bundan sonra daha pozitif, borçların azaldığı ve geriye doğru gittiği, sportif başarıların geldiği bir kulüp izleyeceğiz. Keyifleri hep beraber yaşayacağız" açıklamalarında bulundu.
"Rapor zaten sunuldu"
Ahmet Nur Çebi, yepyeni kurullar olduğunu hatırlatarak, "Stadımızı yaptık ve şampiyon olduk. Denetleme kurulu raporu zaten sunuldu. En önemli kurullarımızdan biri denetleme kurulu. Bizden kaynaklı eksik çalışmalar olabilir. Divan kurulu başkanlığı adına yapılan çalışmalarda belirtilen bir borç tarifi yapıldı. O rakam açıklanmadan konuşmam doğru olmaz. Artı ve eksiler yazıldığında merak etmeyin söylenildiği gibi kulübün borcu yok" ifadelerini kullandı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşenlerin ailesi ve yakınlarına da Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi başsağlığı diledi.